Szűrés

A(z) Direct One kulcsszót tartalmazó cikkek

Rugalmas tévénézés a Direct One-nal

2022. május 24. -

Az elmúlt években tévénézési szokásaink jelentős átalakuláson mentek keresztül, hiszen beléptek a piacra a streamingszolgáltatók, így már nem csatorna, hanem műsor szerint válogathatunk a tartalmak között. Sőt, már azt is mi választjuk meg, hogy honnan tévézünk: a nyaralónk teraszáról, a hotel medencéje mellől vagy éppen a vonaton, Európát átszelve. A Direct One közelmúltban készült kutatása szerint egyre többen választják a tévénézés rugalmas, helyhez és időhöz nem kötött formáját. A növekvő igényre reagálva a szolgáltató tavaszi kampányában közel 100 elérhető csatornája mellé HBO Max szolgáltatást is kínál előfizetői számára, ráadásul meglepően nagy kedvezménnyel.

Tovább

Új sorozatok érkeznek a Direct One előfizetőknek

2022. május 12. -

Tavaly júliusban indult el a Direct One TV szolgáltató saját, azonos nevű TV csatornája, amelyen azóta nagy sikerrel futnak exkluzív, elsősorban európai sorozatok. Nincs ez másként idén tavasszal sem. Most négy szuperizgalmas szériát mutatunk be, amelyek a következő napokban-hetekben érkeznek a Direct One előfizetőinek otthonába.

Kulcsszavak: Direct One, Direct Now
Tovább

Újabb hírcsatornák érhetők el a Direct One appban

2022. január 17. -

Két új hírcsatornával bővültek a Direct Now alkalmazásban elérhető tartalmak – ezzel 96-ra emelkedett azon csatornák száma, melyek mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén hozzáférhetőek a Direct One előfizetői számára.

Kulcsszavak: Direct Now, Direct One
Tovább

Direct One akció új ügyfeleknek

2021. október 25. -

A Direct One visszautasíthatatlan csomagajánlatokat kínál az év vége közeledtével új előfizetőinek. Most éri meg igazán hozzájuk pártolni, hiszen az akció keretében az új ügyfelek két hónapon át, egészen év végéig a kisebbik csomag árán a nagyobbik csomag programkínálatát kapják, így a karácsonyi filmeket is alacsonyabb havidíj mellett élvezhetik majd. Az újdonságok azonban itt nem érnek véget, hiszen új nevet kapnak a Direct One tévészolgáltató csomagjai: a műholdas Medium HD TV csomag Smart néven, a szintén műholdas Plus HD TV csomag Plus néven, a digitális Medium Now TV csomag pedig Smart Now néven fut október 26-tól.  

Tovább